raadplegingen op afspraak 058 23 39 77

Delphine De Strooper

Klinisch psycholoog

Contact

 

Voorstelling

Delphine De Strooper is afgestudeerd als Master of Science in de psychologie – afstudeerrichting klinische psychologie aan de Universiteit van Gent (2020). Delphine is erkend door de psychologencommissie (erkenningsnummer: 972127743) en het FOD (visumnummer: 315971). Daarnaast is Delphine bezig met een aanvullende psychotherapie opleiding in de oplossingsgerichte, cognitieve systeemtherapie (Korzybski Instituut Brugge).

In het werkveld heeft Delphine ervaring opgedaan in zowel algemene als universitaire ziekenhuizen alsook ambulant bij een huisarts. Binnen de ziekenhuiscontext begeleidde. Delphine patiënten binnen hun ziekteproces en bij hun herstel.

Bij Medinni werk Delphine met jongvolwassenen (vanaf 18 jaar)  en volwassenen die psychische moeilijkheden ervaren zoals een laag zelfbeeld, emotionele moeilijkheden, stressklachten, perfectionisme, depressieve klachten, omgaan met chronische pijn en/of psychosomatische klachten, CVS en angsten. Dit doet Delphine vanuit een oplossingsgericht, cognitief systemisch denkkader. Er wordt voornamelijk individueel gewerkt maar indien nodig en/of gewenst door de patiënt worden belangrijke derden uitgenodigd.

Maatwerk staat voorop in haar aanpak. Delphine neemt dan ook uitgebreid de tijd om tijdens een kennismakingsgesprek naar u te luisteren. Uw verhaal staat hierbij centraal. Samen met u gaat zij op zoek naar de therapie die het best aansluit bij wie u bent en naar de regelmaat in wat u nodig heeft. Maar het is ook perfect mogelijk dat u er zelf voor kiest na de intake niet verder te gaan.

Duur en tarief sessie:

  • Een intakegesprek  duurt ongeveer 1h  en kost € 70.
  • Een vervolggesprek (50min à 1h) kost € 65.

Op heden heb ik als psycholoog ook enkele uren onder de conventie waardoor verminderd tarief 
mogelijk is gedurende enkele sessies (zie website: https://netwerknowe.be/)

Indien je genoodzaakt bent een consultatie te annuleren of te verplaatsen, gelieve tijdig (24u op voorhand)  te verwittigen (per email of telefonisch). Indien niet tijdig wordt verwittigd, wordt 10 euro aangerekend ter compensatie. 

Delphine is een erkende psycholoog, waardoor gedeeltelijke terugbetaling door het ziekenfonds mogelijk is. De hoogte van het bedrag en het aantal tussenkomsten dat in aanmerking komt, verschilt naargelang van uw aansluiting.

Meer informatie: Terugbetalingen
 
Delphine doet er alles aan om een zo kwaliteitsvol en stipt mogelijke service aan te bieden.
Delphine werkt bij Medinni op donderdagen tijdens de daguren van 9h tot en met 18h. 
Daarnaast geeft Delphine samen met collega, Eveline Gunst, ook verschillende groepstrainingen
zoals slaap- en piekertraining.